knjige

ANTICELULITNA (R)EVOLUCIJA

ANTICELULITNA (R)EVOLUCIJA

Anticelulitna (r)evolucija približava ženama problematiku celulita na jedan posve novi način – predstavljajući ga kao indikator nepravilnog rada tijela na više razina: od fizičke i mentalne pa do duhovne i emotivne. Autorica Mary Novosel je na pristupačan, ponekad čak i šaljiv način, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazni priručnik o celulitu uključila i niz zanimljivih podataka o anatomiji, ali i brojnim faktorima koji utječu na celulit.

Mary Novosel
Cijena: 13,14 EUR
PRIRODNO LIJEPA

PRIRODNO LIJEPA

Priručnik za izradu prirodne kozmetike nudi više od 150 recepata koji će vas pomladiti, učiniti lijepom i njegovanom. Knjiga Prirodno lijepa prava je riznica prepuna korisnih savjeta i recepata koji će vam pomoći da saznate kako na prirodan način smiriti upaljenu kožu, napraviti vlastiti losion za sunčanje, skinuti neželjene dlačice ili izraditi kremu protiv bora, mlijeko za čišćenje lica i maslac za tijelo.

Mary Novosel
Cijena: 19,78 EUR
DETOKS

DETOKS

Ovo je jedna od onih knjiga koju svatko treba imati u svojoj kućnoj biblioteci o zdravlju. Živimo brzim tempom u vremenu u kojem smo izloženi različitim pritiscima - tijelo nam je prezasićeno hranom, um informacijama, a emocije sve češće dobivaju negativan predznak.

Mary Novosel
Cijena: 13,14 EUR
S PLACA NA LICE

S PLACA NA LICE

Misao vodilja priručnika "S placa na lice", autorice Mary Novosel koji sadrži savjete i recepte sa svježim voćem i povrćem za njegu i zdravlje tvoga tijela je -"Ne stavljaj na lice ono što ne možeš pojesti!". U priručniku je pojašnjeno kako se svaka namirnica može iskoristiti za uljepšavanje, ali i kako od nje spremiti ukusan i zdrav obrok.

Mary Novosel
Cijena: ,00 EUR
IDE KO PUTAR

IDE KO PUTAR

Maria je mlada novinarka u usponu koja muku muči s glavnom urednicom i neuspjelim vezama. Nakon raspada dugogodišnje veze s Bibijem upada u novu ljubavnu avanturu koja je skoro stoji glave. Prijete joj opasni reketari pa domišljata Maria bježi svojoj baki, u moslavačko selo Polovec, sigurna da je progonitelji tu neće naći.

Mary Novosel
Cijena: 12,61 EUR