ANTICELULITNA (R)EVOLUCIJA

Anticelulitna (r)evolucija približava ženama problematiku celulita na jedan posve novi način – predstavljajući ga kao indikator nepravilnog rada tijela na više razina: od fizičke i mentalne pa do duhovne i emotivne. Autorica Mary Novosel je na pristupačan, ponekad čak i šaljiv način, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazni priručnik o celulitu uključila i niz zanimljivih podataka o anatomiji, ali i brojnim faktorima koji utječu na celulit.

Anticelulitna (r)evolucija približava ženama problematiku celulita na jedan posve novi način – predstavljajući ga kao indikator nepravilnog rada tijela na više razina: od fizičke i mentalne pa do duhovne i emotivne. Autorica Mary Novosel je na pristupačan, ponekad čak i šaljiv način, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazni priručnik o celulitu uključila i niz zanimljivih podataka o anatomiji, ali i brojnim faktorima koji utječu na celulit.

Također su opisane i anticelulitne namirnice, recepti i dodaci prehrani, prirodni „uradi sam“, ali i tretmani koji se provode u kozmetičkim salonima i beauty klinikama. Nije izostavljen ni segment kretanja i provođenja tehnika za smanjenje stresa.

Celulit i anatomija

Bez obzira koji dio tijela „napao“ – trbuh, stražnjicu, kukove, bedra ili nadlaktice – celulit je uvijek nakupina čvrsto uraslog masnog tkiva koje izgleda poput narančine kore, a sastoji se od masnoće, toksina i vode. Nije bolest, ne ovisi o debljini i njegovo uklanjanje ne ovisi isključivo o dijetama što ga, morate priznati, čini zahtjevnim izazovom.

Program za gubljenje celulita

S obzirom da je nastanak celulita povezan uz način života, nasljedne faktore, prehranu, misli pa čak i duhovne spoznaje celulit je najbolje napasti s više fronti: kretanjem, beauty tretmanima, anticelulitnom prehranom i dodacima prehrani te provođenjem tehnika opuštanja i meditacije.

Anticelulitni način prehrane i recepti

U ovom velikom poglavlju pružili smo vam dva načina na koja možete kombinirati svoju prehranu – prvi je slaganje hrane prema obrocima: doručak, užina, ručak, večera i slatke varalice, a drugi način daje primjere pripremanja hrane po danima. Uz mnoštvo savjeta i zanimljivosti o anticelulitnim namirnicama, vaša anticelulitna i prvenstveno zdrava prehrana bi napokon mogla čak postati i zabavna.

#Knjiga #Priručnici #Zdravlje #Ljepota #Celulit #Book #Manual #Health Beauty #Cellulite