TAGOVI - Celulit

CELULIT - RING SAMO ZA UPORNE
Dokazano je da celulit nije samo estetski problem iako zna predstavljati veliki izazov ako ga imaš puno a želiš nositi kratke suknjice i hlačice. Prema najnovijim istraživanjima, celulit je najčešće pokazatelj mentalne zasićenosti, emotivne nestabilnosti, duhovnog preispitivanja ili zastoja (nepropuštanja) te nepravilne prehrane, nezdravog i stresnog načina života i poremećaja metabolizma uslijed utjecaja nasljednih i drugih faktora. No celulit još uvijek ženama predstavlja najveće opterećenje na fizičkoj razini jer narušava lijep izgled iako, ako uzme maha, celulit može uzrokovati ozbiljnije poremećaje kao što su oticanje nogu i ruku, osjećaj težine, bolovi u leđima i zglobovima ili kronični umor i žarenje u nogama. Zbog toga se celulitu pristupa sa svih aspekata, od emotivnog i duhovnog do mentalnog i fizičkog i tek putem zalaganja na svim tim frontovima može doći do trajnih i zadovoljavajućih rezultata i promjene. Rješavanje celulita zahtijeva strpljivost pa je naš savjet - s celulitom pomalo.
#Beauty tip by Mary
#CELULIT
Zdrava krava - Kućni anticelulitni postupak
Jedini način da se riješiš celulita je da na njega udariš svim raspoloživim sredstvima, a pod tim se podrazumijeva zdrava prehrana, dovoljan unos vode, tjelovježba i redovito utrljavanja anticelulitnih krema i gelova.
#PRESS
#ZDRAVA KRAVA
#CELULIT
#CAFFE DIEM
#TRETMAN S KAVOM
ANTICELULITNA (R)EVOLUCIJA
Anticelulitna (r)evolucija približava ženama problematiku celulita na jedan posve novi način – predstavljajući ga kao indikator nepravilnog rada tijela na više razina: od fizičke i mentalne pa do duhovne i emotivne. Autorica Mary Novosel je na pristupačan, ponekad čak i šaljiv način, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazni priručnik o celulitu uključila i niz zanimljivih podataka o anatomiji, ali i brojnim faktorima koji utječu na celulit.
#Knjiga
#Priručnici
#Zdravlje
#Ljepota
#Celulit
#Book
#Manual
#Health Beauty
#Cellulite