TAGOVI - DUBROVNIK

Sapun Dubrovnik - kokos i vanilija
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Bijeli sapun s mirisima kokosa i vanilije, te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#DUBROVNIK
#VANILIJA I KOKOS
#SOAP
Sapun Dubrovnik - lavanda
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Ljubičasti sapun s mirisom lavande te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#DUBROVNIK
#LAVANDA
#LAVANDER SOAP
Sapun Dubrovnik - citrusi
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Narančasti sapun s mirisima citrusa te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#CITRUSI
#DUBROVNIK
#CITRUS SOAP
Krema za ruke Dubrovnik
Nježne esencije smilja, naranče, mandarine i ylang ylanga te ulje argana, karite maslac i aloa vera gel čine ovu kremu posebno mekom i hranjivom za ruke, pružajući adekvatnu zaštitu ali i nježan mediteranski miris, baš kao kreme kakve pamtimo da su koristile naše bake.
#SUVENIR KOZMETIKA
#KREMA ZA RUKE
#DUBROVNIK
#SMILJE
#MANDARINA
#YLANG YLANG
#NARANČA
Dubrovnik lip balm - mint
Osim što zahvaljujući djevičanskom maslinovom ulju, lanolinu i organskom pčelinjem vosku ovaj lip balm duboko njeguje usne i štiti ih od vanjskih utjecaja, također pruža i lagani osjećaj osvježenja i hlađenja na usnama zahvaljujući ulju paprene metvice.
#SUVENIR KOZMETIKA
#LIP BALM
#DUBROVNIK
#MENTA
#DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE
#ORGANSKI PČELINJI VOSAK
#PAPRENA METVICA
#MINT
Dubrovnik lip balm - citrus
Bogat djevičanskim maslinovim uljem, lanolinom i organskim pčelinjim voskom, ovaj lip balm duboko njeguje usne i štiti ih od vanjskih utjecaja ali također pruža i osjećaj osvježenja na usnama zahvaljujući eteričnim uljima naranče, mandarine, limuna i grejpa.
#SUVENIR KOZMETIKA
#LIP BALM
#DUBROVNIK
#CITRUS
#NARANČA
#MANDARINA
#GREJP
#LIMUN
#CITRUS
#ORANGE
Tradicionalni dubrovački balzam
Dio bogate tradicije Dubrovkinja svakako je bila i ručno rađena kozmetika od prirodnih sastojaka, s eteričnim uljima mediteranskih biljaka, medom i aloa verom, od kojih su neke recepture stare i stotinama godina. I još uvijek čine kožu mekom i zategnutom, što jasno govori da stara medicina zna najbolje. Takav je i Tradicionalni dubrovački melem izrađen na bazi maslinovog ulja i pčelinjeg voska, s dodacima esencija nevena i eteričnog ulja mandarine koji je pogodan za njegu cijele obitelji, pomaže u zarastanju ranica, smiruje opekline te štiti kožu od vanjskih utjecaja poput vjetra, zime ili smoga koji ju dodatno isušuju i nadražuju. Zbog nježnih a opet djelotvornih sastojaka, ovaj melem mogu koristiti i djeca kao i osobe osjetljive puti , sklone alergijama.
#SUVENIR KOZMETIKA
#TRADICIONALNA KOZMETIKA
#BALZAM
#DUBROVNIK
#NEVEN
#MANDARINA
#SUHA, NADRAŽENA I OSJETLJIVA KOŽA
#ZAŠTITA KOŽE