TAGOVI - SAPUN

Glicerinski sapun s morskom soli
Zbog trivijalne izjave „volim te kao sol“ jedna je mlada princeza u arapskoj bajci bila protjerana iz dvora, a njen je uvrijeđeni otac, tada moćni kralj, zabranio upotrebu soli u svom kraljevstvu. Ubrzo su se svi u kraljevstvu razboljeli te je otac s vremenom uvidio da je njegova kćer, u biti, njemu dala veliki kompliment te je vratio sol u upotrebu, a svoju kćer u kraljevstvo. Mnogi su danas, poput tog kralja, zbog stalnog upozoravanja o štetnosti soli, gotovo izbacili sol iz upotrebe - zanemarivši činjenicu da je taj najstariji začin na svijetu prijeko potreban za životne funkcije. Sol u prevelikim količinama može biti štetna ali ako se umjereno konzumira zdrava je i ljekovita. Sol se može koristiti u svemu, od kulinarstva do prirodnih tretmana za ljepotu. Detoksicirajuće kupke, tonici za lice za nečistu kožu i protiv bora, zubne paste, sapuni, učvršćivači za kosu, pilinzi i topli oblozi protiv grčeva samo su dio asortimana prirodne kozmetike koja s blagotvornim dodacima raznih vrsta soli smiruje upale na koži i sprječava pojavu sitnih infekcija koje su česte na nečistoj koži sklonoj bubuljicama.
#KOZMETIKA ZA LICE
#GLICERINSKI SAPUN
#MORSKA SOL
#NEČISTA KOŽA
#FACE COSMETICS
#GLYCEROL SOAP
#SEA SALT
#PROBLEMATIC SKIN
Bakin domaći sapun
Bakin domaći sapun neodoljivo podsjeća na djetinjstvo. Sitni listovi i cvjetovi začinskih biljaka poput kadulje, lavande i ružmarina koji se mogu naći u ovom sapunu - pričaju davnu priču seoskih vrtova koji su mirisali na ljeto i pružali dobro raspoloženje. Zbog prirodnih sastojaka poput maslinovog ulja i bijele gline te eteričnih ulja lavande i kadulje, ovaj sapun blag je za kožu, dubinski čisti pore i možeš ga koristiti za svakodnevnu njegu bez obzira na osjetljivost i tip kože.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#BAKIN SAPUN
#BODY COSMETICS GRANNY SOAP
Medeni sapun
Ovaj prozirni glicerinski sapun s nježnim mirisom citrusa i vanilije napravljen je od prirodnih aktivnih sastojaka, s bogatim dodatkom livadnog meda i vitamina E zbog čega dubinski hidratizira i ima pomlađujuća svojstva.
#KOZMETIKA ZA LICE
#MEDNI SAPUN
#FACE COSMETICS
#HONEY SOAP
Glicerinski sapun s lufom
Glicerinski sapun s lufom može se još nazvati i piling sapun jer osim što čisti nečistoće s kože, dubinski otklanja mrtve stanice zahvaljujući lufi koja ima sposobnost blagog struganja. Ugodnog mirisa, u nekoliko nijansi, sapun s lufom osim efektnog izgleda odličan je saveznik u njegovanju cijelog tijela.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#SAPUN
#LUFA
#BODY SOAP
#LUFFA
Sapun Dubrovnik - kokos i vanilija
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Bijeli sapun s mirisima kokosa i vanilije, te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#DUBROVNIK
#VANILIJA I KOKOS
#SOAP
Sapun Dubrovnik - lavanda
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Ljubičasti sapun s mirisom lavande te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#DUBROVNIK
#LAVANDA
#LAVANDER SOAP
Sapun Dubrovnik - citrusi
Dubrovačke gradske zidine simbol su tog grada te su nezaobilazno obilježje naše kulturne baštine. Narančasti sapun s mirisima citrusa te s otiskom starih zidina grada Dubrovnika, nezaobilazni je suvenir, uspomena i poklon u svakoj prigodi.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#CITRUSI
#DUBROVNIK
#CITRUS SOAP
Sapun hrvatska šahovnica
Reprezentativan poklon za svaku prigodu, Sapun hrvatska šahovnica, ujedinio je povijest, kulturu i stečevinu hrvatskog naroda. Ugodnog mirisa po kokosu i vaniliji, ovaj sapun priča jednu puno veću priču od kozmetičkog suvenira.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#HRVATSKA ŠAHOVNICA
SAPUN HRVATSKA
Suvenir s daškom ponosa ono je što krasi ovaj sapun s blagim mirisom vanilije i kokosa. Sapun Hrvatska ujedno je reprezentativan poklon za svaku prigodu.
#SUVENIR KOZMETIKA
#SAPUN
#HRVATSKA
SAPUN BIJELA ČOKOLADA
Nježna struktura, neodoljivi miris po vaniliji, kokosu i čokoladi ali i obilna pjena čine ovaj sapun pravom poslasticom za lice i tijelo koju mogu korsititi veliki i maleni. Probaj nešto novo, razmazi se ovo ljeto, okupaj se u mirisima prirodne pina colade. Prema nedavnim istraživanjima, a gdje drugdje nego u Americi, upravo mirisi vanijlije, kokosa i čokolade smanjuju apetit što nije loše.
#SAPUN BIJELA ČOKOLADA
#VANILIJA
#KOKOS
#PINA COLADA
#WHITE CHOCOLATE SOAP
Sapun naranča&cimet
Nježne narančasto-žute boje te zanimljivog mirisa koji pružaju eterična ulja ploda slatke naranče i lista cimeta, ovaj Sapun naranča&cimet djeluje osvježavajuće, potiče dobro raspoloženje i nadopunjuje blagdanski ugođaj u svakodnevnoj njezi. Zahvaljujući visokom postotku glicerina te palminog ulja i karite maslaca, bez obzira koliko ga koristili, sapun neće isušiti kožu. Eterično ulje naranče će dati svježinu, a eterično ulje cimeta, kao poznati afrodizijak zanimljivog mirisa, prvenstveno će razbuditi čula ali i djelovati antibakterijski i antivirusno te čak može proizvesti i lagani efekt zagrijavanja kože vrlo dobrodošao u zimskim danima.
#Sapun naranča&cimet
#blagdanska kozmetika
# Božić
# poklon