TAGOVI - KOZMETIKA ZA TIJELO

Obiteljski melem
Malo je pripravaka, čak i u prirodnoj kozmetici, koji se doslovno mogu pojesti, a Obiteljski melem je jedan od njih.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#OBITELJSKI MELEM
#KREMA ZA VELIKE I MALE
#BODY CARE
#CREAM FOR ALL FAMILY
Bakin domaći sapun
Bakin domaći sapun neodoljivo podsjeća na djetinjstvo. Sitni listovi i cvjetovi začinskih biljaka poput kadulje, lavande i ružmarina koji se mogu naći u ovom sapunu - pričaju davnu priču seoskih vrtova koji su mirisali na ljeto i pružali dobro raspoloženje. Zbog prirodnih sastojaka poput maslinovog ulja i bijele gline te eteričnih ulja lavande i kadulje, ovaj sapun blag je za kožu, dubinski čisti pore i možeš ga koristiti za svakodnevnu njegu bez obzira na osjetljivost i tip kože.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#BAKIN SAPUN
#BODY COSMETICS GRANNY SOAP
Glicerinski sapun s lufom
Glicerinski sapun s lufom može se još nazvati i piling sapun jer osim što čisti nečistoće s kože, dubinski otklanja mrtve stanice zahvaljujući lufi koja ima sposobnost blagog struganja. Ugodnog mirisa, u nekoliko nijansi, sapun s lufom osim efektnog izgleda odličan je saveznik u njegovanju cijelog tijela.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#SAPUN
#LUFA
#BODY SOAP
#LUFFA
Sezonski glicerinski sapun
Kad ne znaš koji sapun odabrati – uzmi glicerinski i nećeš pogriješiti. Ti sapuni su nježni i ne isušuju kožu pa se njihova upotreba posebno preporuča u tople dane kada je potreban povećan unos vode. Glicerinski sapuni su poput ljeta – divnih boja i mirisa no obilno se pjene i brzo se troše. Tu je ta draž njihovih boja – plave, zelene, žute i crvene te mirisa limuna, crnogorice, mentola, paprene metvice, eukaliptusa i naranče koji nikada ne dosade.
#KOZMETIKA ZA TIJELO
#GLICERINSKI SAUN
#GLYCERINE SOAP