TAGOVI - MED

Medni sapun
Ovaj prozirni glicerinski sapun s nježnim mirisom citrusa i vanilije napravljen je od prirodnih aktivnih sastojaka, s bogatim dodatkom livadnog meda i vitamina E zbog čega dubinski hidratizira i ima pomlađujuća svojstva.
#KOZMETIKA ZA LICE
#MEDNI SAPUN
#FACE COSMETICS
#HONEY SOAP
Lip balm s medom i limunom
Ovaj balm zbog kombinacije meda i pčelinjeg voska, karite maslaca i vitamina E duboko njeguje i štiti usne, zbog čega one postaju zdrave, mekane i sjajne.
#KOZMETIKA ZA LICE
#LIP BALM
# LIMUN
#MED
#HONEY LIP BALM
PRIRODNI REPELENTI SU NAJBOLJI ZA KOŽU
Nema osobe koja ljeti barem jednom nije imala bliski susret s nekom bubom ili dosadnom životinjicom poput ose koja uvijek naleti baš kad režeš lubenicu ili odmataš sendvič na plaži. I čim malo izgubiš pozornost osjetiš nelagodni bolni ubod, peckanje ili svrbež. Eterična ulja, ocat, soda bikarbona, aloa vera, papar, kocka leda, limunov sok i aktivni ugljen odlična su prva pomoć kod većine ugriza kukaca i životinja ali treba imati na umu da nisu svemogući i ukoliko postoji sklonost ka alergijama ili se ustanovi da je životinja zaražena - crvenilo ne prestaje, dolazi do pojave temperature, a otekline na mjestu uboda su sve veće - svakako treba potražiti pomoć liječnika.
#PRIRODNI REPELENTI
#UGRIZI BUBA
#KOMARCI
#UBODI I UGRIZI
#PAUK
#MEDUZA
#OSA
#MRAV
#PČELA
DUHOVNE PORUKE ESENCIJALNIH ULJA
Suptilni mirisi kao saveznici na putu spoznaje Esencijalna ili popularno zvana eterična ulja smatraju se sačuvanom dušom biljke jer sadrže sve ono što neku biljku čini ljekovitom i učinkovitom u tretiranju raznih problema s kojima se svakodnevno moramo suočavati, bilo da se radi o onima vezanima uz ljepotu, svakodnevnu njegu, emocije, zdravlje, psihu ili duhovni rast. Esencijalna ulja koja se koriste u aroma terapiji čista su esencija biljke i može se sa sigurnošću reći da djeluju kao lijek, koji ako se koristi razumno i namjenski, može popraviti zdravlje i psihu čovjeka. Esencijalna ulja djeluju na čovjeka na više razina, na fizičkoj, psihičkoj, mentalnoj i duhovnoj te mogu obavljati razne funkcije kao popraviti imunitet i ubrzati metabolizam, smanjiti bolesti kože, utješiti, smiriti i čak dovesti do duhovnih spoznaja. Zbog toga su esencijalna ulja često i koristila u brojnim duhovnim praksama, bilo da se radi o molitvi ili meditaciji.
#meditacija
#duhovnost
#molitva
DETOKS
Ovo je jedna od onih knjiga koju svatko treba imati u svojoj kućnoj biblioteci o zdravlju. Živimo brzim tempom u vremenu u kojem smo izloženi različitim pritiscima - tijelo nam je prezasićeno hranom, um informacijama, a emocije sve češće dobivaju negativan predznak.
#Knjiga
#Priručnici
#Zdravlje
#Detoksikacija
#Mentalno zdravlje
#Fizičko zdravlje
#Meditacija
#Prehrana
# Book
#Manuals
#Health
# Detoxification
#Mental Health
#Physical Health
#Meditation
# Meals