TAGOVI - svijeća

Svijeća miris neba, broj 80, eterična ulja naranče, bergamota i nerolija
Sva tri eterična ulja; naranča, bergamot i neroli imaju jako antivirusno i antibakterijsko djelovanje, a na našu psihu i misli djeluju antidepresivno i opuštajuće. Njihovo duhovno značenje, od naranče koja predstavlja vrtlara u našem duhovnom vrtu, bergamota koji je psiholog pa do nerolija, iskrenog prijatelja, povezano je uz numerološko značenje broja 8 – transformacija i broja 0 – neprestana izmjena početka i kraja, čini ovu kombinaciju dobrim saveznikom u duhovnom rastu u kojem neprekidno učimo i budimo se svaki dan odrasliji i svjesniji za još jednu spoznaju.
#wellness
#svijeća
#naranča
#bergamot neroli
Svijeća snaga volje, broj 25, eterična ulja bora, ružmarina i pačulija
Snažnog antiseptičkog i analgetskog djelovanja, ova tri eterična ulja dodatno snažno bistre um te tjeraju negativne misli i smanjuju napetost. U tumačenju duhovnog značenja eteričnih ulja, bor predstavlja čuvara, ružmarin pravnika, a pačuli ostvarenu ženu ispred svog vremena. Zbog toga se ova kombinacija dobro uklapa s numerološkim značenjem jer broj 2 predstavlja dualnost a broj 5 osjetila i pet elemenata u prirodi. Zbog svega navedenog, ova kombinacija predstavlja savršenu vezu između zrelog muškarca i ostvarene žene.
#wellness
#masaža
#svijeća
Svijeća plava šuma, broj 11, eterična ulja eukaliptusa, cedra i paprene metvice
Kao snažni antiseptici i mukolitici, ova eterična ulja čiste dišne putove i pomažu nam da udišemo što više kisika zbog čega nas pune pozitivnim mislima i optimizmom. Njihovo duhovno značenje, eterično ulje eukaliptusa koje je dalji rođak na kojega se možeš osloniti, eterično ulje cedra kao životni učitelj i eterično ulje paprene metvice koje je odvjetnik, borac za istinu, u spoju s numerološkim značenjem broja 1 - uspravan čovjek svjestan svoje moći (dvije jedinice su dva uspravna čovjeka svjesna svoje moći), čine kombinaciju snažnih jedinki i njihovih spoznaja koje ujedinjene i uz podršku, kako samih sebe tako i drugih, mogu promijeniti svijet.
#wellness
#masaža
#svijeća
Svijeća 1001 noć, broj 69, eterična ulja ylang ylanga, vanilije i geranija
Uz snažne mirisne note koje bude sva čula, ova eterična ulja djeluju antibakterijsko i protugljivično te jako regeneriraju kožu. Iako blago stimuliraju, u biti umiruju emocije i misli. Njihovo duhovno značenje; ylang ylang je strastveni umjetnik i ljubavnik, vanilija je ugodna prijateljica i ljubavnica a, geranij – skrbnik i mirotvorac, u kombinaciji s numerološkim značenjem broja 6 – ljubav i privlačnost, balans u životu i s brojem 9 – nesebično davanje, čini ovu kombinaciju snažnim životnim koktelom koji se ispija svaki dan, jer ljubav i strast, bilo tjelesne ili duhovne, čine smisao našeg postojanja.
#wellness
#masaža
#svijeća
Svijeća put ratnika, broj 74, eterična ulja naranče, cimeta i kamfora
Snažna antiseptična i analgetska eterična ulja koja potiču cirkulaciju ali i koncentraciju te stvaranje pozitivnog stava. Njihovo duhovno značenje; naranča kao vrtlar u duhovnom životu, cimet kao vojni trener i kamfor kao moćan saveznik i poslovni partner, dobro se uklapa u numerološko tumačenje broja 7 – težnja ka spoznaji misterije postojanja i broja 4 – osvještavanje same konkretnosti postojanja. Iako u početku, zbog mirisa podsjeća na blagdanske dane, ova kombinacija je puno snažnija od tih asocijacija – pomaže nam da ustrajemo u radu na sebi, pošteno pristupimo svom rastu te tako dokučimo vlastito poslanstvo.
#wellness
#masaža
#svijeća