TAGOVI - RECEPTI

Zlatno mlijeko i jestiva Detoks pasta i maska
Zlatno mlijeko i Detoks pasta - maska pravi su primjeri jestive kozmetike jer uz pomoć moćnih saveznika - kurkume, hladnoprešanih ulja, meda i začina poput kajenskog papra, đumbira i cimeta snažno djeluju na naš metabolizam, pokreću bržu regeneraciju stanica, podižu obrambene mehanizme tijela (smanjuju upale, viruse, bakterije i gljivice u našem tijelu gdje god da se nalaze), smanjuju maligna oboljenja i kiselost tijela te samim time pomlađuju naše tijelo, a kožu čine lijepom i svježom. Mogu se konzumirati svaki dan a prve znakove pozitivnih učinaka ovih pripravaka primijetit ćeš već za dva tjedna.
#RECEPTI
#DETOKS PASTA I MASKA
#ZLATNO MLIJEKO
#VITALNOST
#LJEPOTA IZNUTRA I IZVANA
#KURKUMIN
#KAJENSKI PAPAR
#IMUNITET
#ZDRAVLJE
Tri sladoleda u tri minute
Zdravi sladoled iz kućne radinosti uvijek je dobra opcija, pogotovo kada očekujete goste ili trebate slatko osvježenje, a ne želite „nakuhavati“ teške kolače i pri tome brojati koliko morate trčati da taj slatki grijeh odradite.
#RECEPTI
#zdravi sladoled
Jestiva kozmetika - doručak, piling i maska
Sve što ne možeš pojesti nemoj stavljati ni na lice - novi je moto pobornika prirodne raw kozmetike koja je zbog blagotvornog pristupa postala sve traženija u širokoj paleti kozmetičke ponude. prednost je što takve pripravke možeš napraviti kod kuće no savjet je da ih i brzo pojedeš jer su, zbog nedostatka konzervansa, brzo kvarljivi. No to nije problem jer je ova kozmetika baš ukusna.
#JESTIVA KOZMETIKA
#Recepti
#ZDRAVI DORUČAK
#PILING
#MASKA