WELLNESS, BEAUTY I SPA

Otvaraš novi salon, wellness i SPA centar, imaš novi posao u wellnessu ili naprosto želiš unijeti neke promjene u poslovanju, a ne znaš što i kako? Obrati nam se s povjerenjem, nemoguće je da s našim iskustvom i umreženošću nemamo baš niti jednu ideju koja će upaliti.

Znanje i iskustvo u području wellnessa i beuty tretmana ali i uska suradnja s Udrugom wellness menadžera te s Učilištem Lovran za obrazovanje odraslilih i SPA Wellness Akademijom (www.akademija.wellness.hr) iz čijih se klupa u našoj zemlji i inozemstvu zaposlilo puno wellness terapeuta, menadžera te raznih masera i terapeuta dalo je tvrtki Mary`s Sweets, kao bliskom partneru,  novi zamašnjak u poslovanju otvorivši cijelu jednu mrežu poslovnih suradnika i klijenta koji svi rade na promicanju wellness programa na našim prostorima.

Wellness i SPA relativno su novi pojmovi na našim prostorima i predstavljaju nevjerojatnu poslovnu mogućnost jer su usko povezani uz turizam, jednu od vodećih grana našeg gospodarstva. No, zbog niza neriješenih zakonodavnih pitanja, wellness i SPA postali su previše učestali pojmovi, često u nesrazmjeru usluge i ponude koju pružaju.

Želiš li dobar savjet, know how ili kvalitetnog partnera, svakako nam se obrati s povjerenjem. Jer wellness se ne može naučiti iz knjiga, wellness se živi kroz ljude i praksu.

 

Za sve informacije i detalje kontaktirajte nas.

#USLUGE #SERVICES
Galerija fotografija
WELLNESS, BEAUTY I SPA
Povezani članci
SVE NA JEDNOM MJESTU
SVE NA JEDNOM MJESTU
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI