SVE NA JEDNOM MJESTU

Trebaš li savjet vezano uz pokretanje wellness ili SPA centra, želiš osmisliti novi proizvod, kompletni "know how" za budući biznis ili možda tražiš tvrtku za najam proizvodnog pogona ili nekoga da te jednostavno uputi što i kako dalje - onda si na pravom mjestu. Na stranicama Mary`s Sweets-a možeš kupiti vrhunsku prirodnu kozmetiku ali i pronaći odgovore na mnoga pitanja vezana uz beuty, wellness i SPA pitanja. Tu smo za tebe.

Dugogodišnje iskustvo u poduzetništvu ali i osmišljavanju te lansiranju kozmetičkih pripravaka na sve zahtjevnije tržište,  formiralo je Mary`s Sweets kao jednu od zapaženih tvrtki koja se bavi distribucijom i proizvodnjom kozmetičkih i prehrambenih pripravaka iz usluge ali i savjetovanjem u pogledu unaprijeđenija ponude proizvoda i usluga u wellness i SPA centrima.

Stručni tim Sweetsa u suradnji s  tvrtkom Total Natural (www.total-natural.hr) do sada je osmislio i stavio na tržište brojne marke i brendove drugih tvrtki, pomažući im od prvih koraka – osmišljavanja pa sve do gotovog proizvoda, njegove promocije i traženja potencijalnih poslovnih partnera i distributera.

Posebno smo ponosni na svesrdnu pomoć mladim nadama i početnicima koji su pokazali želju da lansiraju svoj prvi proizvod. Za njih smo osmislili posebne programe i poticaje koji uključuju mentorstvo i savjetovanja vezana uz unaprjeđenje proizvoda što je nerijetko rezultiralo i  partnerstvom - na obostrano zadovoljstvo.      

Put od osmišljavanja pa do gotovog proizvoda model je koji smo proveli za velik broj malih ali i velikih tvrtki, SPA, beauty i wellness centara. Naš stručno opremljen proizvodni pogon u mogućnosti je izraditi sve oblike: masti, krema, šampona, losiona, sapuna (hladni i topli proces) emulzija, kupki, gelova, tonika, pasti i pilinga.

Tu svakako ne smijemo izostaviti i izradu dokumentacije (izrada dosjea proizvoda, potvrde o ispravnosti proizvoda i prijava na CPNP portal EU) u skladu sa zahtjevima EU, koju redovito provodimo za sve  proizvode koji su izašli iz našeg proizvodnog pogona na tržište.

U skladu sa zahtjevima kvalitetne proizvodnje i sigurnosti potrošača, preporučljivo je da se izradi odgovarajuća analiza mikrobiološkog rizika u skladu s određenom vrstom kozmetičkog proizvoda zbog čega Mary`s Sweets usko surađuje s vodećim laboratorijima koji rade isključivo u skladu sa  ISO standardom. ISO standard daje uputu za detekciju i identifikaciju specifičnih mikroorganizama u kozmetičkim proizvodima kao i za detekciju drugih vrsta nespecifičnih mikroorganizama kao indikatora mikrobiološke kontaminacije. Sve je to potrebno kako bi vaš proizvod bio zdravstveno ispravan i siguran za upotrebu.

Također nudimo mogućnost savjetovanja vezano uz poboljšanje formule, proizvodnju, testiranje i izradu potrebne dokumentacije pojedinog proizvoda, proizvodnju malih serija proizvoda i usluge skladištenja proizvoda za proizvođače i distributere prirodne kozmetike.  

 

 

Za sve informacije i detalje kontaktirajte nas.

#USLUGE #PROIZVODNJA #KNOW HOW #CPNP PORTAL #DOSJE PROIZVODA #SERVICE #PRODUCTION #KNOW HOW #CPNP PORTAL # PRODUCT DOSS
Galerija fotografija
SVE NA JEDNOM MJESTU
Povezani članci
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
WELLNESS, BEAUTY I SPA
WELLNESS, BEAUTY I SPA
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
KOZMETIKA PO VLASTITOJ MJERI
WELLNESS, BEAUTY I SPA
WELLNESS, BEAUTY I SPA